Καλωσορίστε σε Chimall - εστίαση στην κατασκευή διαχειριζόμενου εξοπλισμού PCB

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόντααντιστατικός πάγκος εργασίας

Στατικός διαλυτικός αντιστατικός πάγκος εργασίας C6005101 για την παραγωγή ηλεκτρονικής

Στατικός διαλυτικός αντιστατικός πάγκος εργασίας C6005101 για την παραγωγή ηλεκτρονικής

Static Dissipative Anti Static Workbench C6005101 For Electronics Production
Static Dissipative Anti Static Workbench C6005101 For Electronics Production

Μεγάλες Εικόνας :  Στατικός διαλυτικός αντιστατικός πάγκος εργασίας C6005101 για την παραγωγή ηλεκτρονικής Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Chimall
Αριθμό μοντέλου: C6005101

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ΜΟΝΆΔΑ
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πλόιμη κενή συσκευασία κοντραπλακέ
Χρόνος παράδοσης: 7 έως 15 ημέρες
Όροι πληρωμής: T / T
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υψηλό φως:

anti static desk

,

esd work table

Στατικός διαλυτικός αντιστατικός πάγκος εργασίας C6005101 για την παραγωγή ηλεκτρονικής

 

Πάγκος εργασίας C6005101 ESD

 

Ένας πάγκος εργασίας ESD είναι ένα από τα κεντρικά στοιχεία μέσα σε μια πλήρη προστατευμένη από το ESD περιοχή για τη χρήση μέσα σε μια δυνατότητα κατασκευής ή επισκευής ηλεκτρονικής. Είναι απαραίτητο ότι ο πάγκος εργασίας ESD είναι σε θέση να παρέχει ένα πλήρες προστατευμένο περιβάλλον για οποιεσδήποτε συνελεύσεις ηλεκτρονικής που απαιτούν την εργασία για τον πάγκο εργασίας ESD. Κατά συνέπεια η απόδοσή της είναι κρίσιμη μέσα στη γενική δυνατότητα.

 

Ο πάγκος εργασίας ESD μπορεί να δει για να αποτελεσθεί από διάφορα διαφορετικά στοιχεία:

 

  • Στατική διαλυτική επιφάνεια εργασίας: Το αρχικό στοιχείο οποιουδήποτε πάγκου εργασίας ESD είναι η στατική διαλυτική επιφάνεια εργασίας.

 

  • Ράφια: Όπως στατικός μπορεί να ενισχύσει οπουδήποτε σε έναν πάγκο εργασίας, είναι ουσιαστικό ότι όλα τα στοιχεία του πάγκου είναι στατικά διαλυτικά. Σαν στοιχεία, είτε οι συνελεύσεις ηλεκτρονικής, είτε τα εργαλεία μπορούν να τοποθετηθούν εδώ τα ράφια πρέπει να είναι μέρος της προστατευμένης από το ESD περιοχής. Επίσης εάν τα εργαλεία τοποθετούνται σε μια διαλυτική επιφάνεια μη-ESD, προσελκύστε στατικό, και έπειτα χρησιμοποιούνται για να λειτουργήσουν σε μια συνέλευση ηλεκτρονικής, κατόπιν η ζημία μπόρεσε να οδηγήσει.

 

  • Σιδηρουργείο: Ενώ το ίδιο το σιδηρουργείο είναι αγώγιμο, το χρώμα χρησιμοποιούμενο δεν είναι κανονικά αγώγιμο. Για έναν πάγκο εργασίας ESD είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί το στατικό διαλυτικό χρώμα για να αποτρέψει οποιεσδήποτε ξαφνικές απαλλαγές.

 

  • Ντουλάπια: Πολλοί πάγκοι εργασίας συνδέονται τα ντουλάπια με τους ως ακέραιο στοιχείο για την καθαρή αποθήκευση. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι συνελεύσεις ηλεκτρονικής ή άλλα στοιχεία όπως τα εργαλεία για στις συνελεύσεις μπορούν να αποθηκευτούν σε αυτά τα ντουλάπια, είναι ουσιαστικό ότι το ντουλάπι προσαρμόζεται στα ίδια πρότυπα ESD με όλες τις άλλες περιοχές. Τα ράφια πρέπει να έχουν τις στατικές διαλυτικές επιφάνειες και οποιοδήποτε χρωματισμένο σιδηρουργείο πρέπει να έχει ένα στατικό διαλυτικό χρώμα να τελειώσει.

 

  • Λουριά καρπών ESD: Κατά λειτουργία σε έναν πάγκο εργασίας ESD, την είναι απαραίτητο να εξασφαλιστεί ότι ο χειριστής κρατιέται επίσης στην ίδια δυνατότητα έτσι ώστε καμία απαλλαγή δεν εμφανίζεται. Τα λουριά καρπών ESD χρησιμοποιούνται γενικά για αυτό.

 

  • Καλωδίωση: Είναι απαραίτητο να εξασφαλιστεί ότι όλα οι στατικά διαλυτικά επιφάνειες, τα λουριά καρπών, κ.λπ. όλα συνδέονται με ένα κοινό στηρίζοντας σημείο, και συνδέονται με καλώδιο κατά τρόπο κατάλληλο. Είναι ουσιαστικό ότι αυτό επιτυγχάνεται αποτελεσματικά και στο σωστό τρόπο από την άποψη της ηλεκτρικής ασφάλειας.

 

  • Σύστημα παρακολούθησης: Με τα καλώδια όπως οι συνδέσεις στα λουριά καρπών ESD, κ.λπ. που είναι σχεδόν σε σταθερή χρήση θα υπάρξουν περιοδικές αποτυχίες. Μια μέθοδος που έχει υιοθετηθεί είναι να εξεταστούν τα λουριά καρπών ESD και τα καλώδιά τους κάθε μέρα. Εντούτοις όταν ένα πρόβλημα ανιχνεύεται, είναι δυνατό ότι ο χειριστής έχει προκαλέσει τη ζημία στις συνελεύσεις από την τελευταία φορά που το λουρί καρπών ESD εξετάστηκε. Για να υπερνικήσουν αυτό το πρόβλημα, τα συνεχή συστήματα παρακολούθησης είναι διαθέσιμα που είναι αρκετά πιό ικανοποιητικά. Αυτοί ενσωματώνονται χαρακτηριστικά στη συνέλευση πάγκων εργασίας ESD.

 

* Παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με για περισσότερες λεπτομέρειες για τους πάγκους εργασίας ESD.

Στοιχεία επικοινωνίας
Chimall Electronic Technology Co., Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Sales Manager

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς